Lär känna mig lite närmare

Hej där! Jag heter Cindy och är en busig 19- årig tjej från Skåne.
Jag är 170 lång och väger 62 kg, blåa ögon och långt blont hår. Jag har riktigt fasta härliga F-kupor som jag alltid får mycket uppmärksamhet för. Mina läppar är fylliga och älskar att suga en hård kuk. Jag kanske ser oskyldig ut på ytan men bakom fasaden väntar en kåt, pilsk tjej som bara väntar på att få ha härlig telesex med dig…

Jag jobbar på en restaurang som servitris och bartender. Det är ett yrke jag verkligen trivs med eftersom man träffar många härliga och kåta män framåt kvällen.
På min fritid tränar jag en hel del för att hålla kroppen tight och snygg. Tycker också om att shoppa härliga utmanande kläder med mina vänner. Jag anser att kläder ska vara ganska små, varför dölja kroppen när man är så snygg som jag är?

Jag är inte så gammal och har kanske inte så jättemycket erfarenhet, därför gillar jag äldre män som kan vara lite dominanta. Jag älskar att få vara någons knulldocka och göra precis som de befaller mig. Jag är en kåt liten slyna och förtjänar att bli behandlad därefter.
Trots min ålder har jag ändå hunnit pröva lite olika inom sex. Min första riktiga sexuella upplevelse var faktiskt med min bästa kompis Lina.

Vi låg hemma i min säng. Hon hade fått en film av sin pojkvän som han ville att hon skulle titta på. Vi visste inte vad som var på men vi var ganska nyfikna båda 2 på vad som var på filmen. Vi bytte om till våra sängkläder. Lina hade på sig ett bar vita tighta hipstertrosor och ett vitt linne med blommor på, jag tog på mina röda spetstrosor och vita linne.
Vi kröp ner i sängen under samma täcke och satte igång filmen. Gissa om vi blev förvånade när det visade sig vara en porrfilm. Vi kollade på varandra och fnissade som man gör i den ålder och fortsatte att kolla på filmen.

Ju längre vi tittade kände jag hur jag blev varmare och varmare och hur det började bli riktigt blött mellan benen. Då kände jag en lätt beröring vid mitt lår och hur en hand letade sig in mellan låren. Vi tittade på varandra länge och sen började vi kyssas. Först lite försiktigt men sen med tungan också. Hennes hand fortsatte sig leta sig upp mot min nu genomblöta fitta. Hon särade lätt på mina blygdläppar och tog in 2 fingrar i mig. Hon började pulla mig hårt och jag stönade högt.

Jag smekte min hand upp igenom hennes tunna linne och jag kunde känna hennes varma kropp på ett sätt som jag aldrig gjort innan. Jag tog tag i hennes bröst och började klämma på det riktigt ordentligt. Jag hade sett dom många gånger nakna och fantiserat om dom i smyg men trodde aldrig det skulle vara så här härligt att smeka dom. Jag slickade hennes bröstvårtor och dom styvnade till i min mun. Jag sög på dom och njöt av att ha henne i min mun.

Vi la oss i en 69:a tillsammans och slickade varandras fittor och jag kommer än idag ihåg lukten och smaken av hennes blöta fittsaft som rann ner längs med låren till mitt lakan. Jag slickade hennes härliga fitta tills hon riktigt exploderade i mitt ansikte och hela jag var full med fittsaft. Den kvällen blev jag av med min oskuld till min bästa kompis.

Jag är som sagt inte så gammal och har därför mycket kvar att prova och har många sexfantasier. Jag fantiserar ofta om att jag serverar på en herrmiddag och efteråt suger jag av alla männen och har jag tur blir jag gruppknullad efteråt.

Det är bara några av mina sexfantasier. Vilka är dina? Din fantasi är min fantasi. Vår fantasi är min lag. Vad du än drömmer om vill jag hjälpa dig att förverkliga dina sexfantasier med hjälp av min röst. Jag vill att båda våra kåta, våta, svettiga och skälvande kroppar ska förenas i njutning oavsett hur långt avstånd det är mellan oss…..

Du når mig för sköna stunder på 08-505 22 341