Mr J

Igår var en helt underbar dag.
Min KK var på besök över natten och oj, vilken omgång jag fick. Helt slut idag och öm i hela kroppen. Älskar när han tar mig så vansinnigt hårt och riktigt dominerar mig.
När han kom tog han direkt ett hårt tag o ledde mig bestämt in i sovrummet. Han öppnade en blå väska han hade med sig och började plocka ut saker.

Han la mig ner på sängen drog mina armar över huvudet och band vant fast dom i huvudgaveln. Han tog fram en svart ögonbindel och satte den över mina ögon. Allting blev svart. Jag kunde inte se honom. Jag kunde bara höra hans djupa andetag och känna hans doft.

Jag kände hur han började slita av mig alla kläder tills jag låg där helt naken. Hans underbara händer smekte mina heta kropp och jag kunde känna hur det blev hårt och styvt mellan hans ben. Han började trycka sin kuk mot mig och juckade mig retfullt. Jag stönade rakt ut och kunde bara njuta. Jag hörde hur han viskade i mitt öra ” du är en kåt liten slyna och du ska snart få vad du förtjänar”. Han band loss mig bara för att vända på mig. Jag stod nu på alla fyra och benen var fastbundna brett isär.

Hans enorma kuk trängde hårt in i mig. Den gled lätt in, det rann av fittsafter längsmed låren. Han höll runt mina höfter samtidigt som han straffknullade mig hänsynslöst. Hans ansikte var bara någon millimeter från mitt öra och allt jag kunde höra var hans stönande. Snart skrek han rakt ut och jag visste han snart skulle komma. Hans enorma kuk riktigt exploderade av härliga kuksafter inuti mig. Jag blev uppfylld som jag aldrig blivit förr. Han drog ut kuken ur mig, lossade lite på repen och medans jag låg där och kämpade med repen hörde jag hur ytterdörren stängdes bakom honom. Jag kom loss och sen kunde jag inte annat än att ligga kvar i sängen. Helt slut och öm i hela kroppen. Du är världens bästa kk, J.

Det här inlägget postades i Sex, Sexupplevelser. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.