Natten med Sofia

Sorry för den dålig uppdateringen. Men nu är jag tillbax =)
Daten med Sofia va helt underbar. Oj, vad jag har saknat henne o underbart sexiga kropp.
Hon är en sån tjej som killar vänder sig om efter. Hon är mörkt, långt hår. Blåa ögon och en helt underbar kropp med fasta små bröst.
Jag gick hem till henne och ringde på dörren. Inget svar.
Jag kände på dörren och den va öppen så jag gick in. Jag hörde hur det lät från sovrummet så jag gick dit. När jag öppnar dörren ser jag hur hon ligger i sängen alledes naken. På tvn är det är en härlig porrfilm igång. I filmen ser ju hur den ena tjejen bundit fast den andra i sängen och knullar henne ordentligt med en strap-on.

Sofia ligger med sin rosa dildo hon fick i present av mig innan hon åkte till London. Hon flinar att hon behöver hjälp för dildon har nästan blivit helt utsliten under detta år.
Jag lägger mig mellan hennes ben och tar över dildon samtidigt som jag slickar hennes redan genomblöta fitta. Hennes fittsafter smakar helt underbart! Nästan glömt hur underbar hon är. Jag håller på i en evighet känns det som och jag hör hur hon nästan skriker rakt ut. Jag känner hur hennes härliga fontänorgasm träffar mig rakt i ansikte. Jag blir riktigt blöt och härlig. Nu säger Sofia till mig att jag ska ställa mig på alla fyra i
hennes säng och tigga om att bli knullad som den lilla kåta slyna jag är. Jag lyder snällt och jag hör hur hon drar på sig sin strap-on. Hon trycker in den i min fitta och jag hör hur det plaskar till när den glider in. Jag blev genomblöt när jag slickade henne.

Mmm..hon knullade mig stenhårt. Berättade vilken kåt hora jag är och smekte och klämde på mina bröst. Det gick för mig och hon tog också min orgasm i munnen. Vi låg kvar i sängen och bara njöt o smekte varandra innan vi gick in i duschen tillsammans och allt började på nytt. En helt underbar natt som vanligt som jag aldrig kommer glömma.
Älskar dig Sofia…

Det här inlägget postades i Sexupplevelser. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.