Girls girls girls

Idag är det äntligen fredag. Som jag längtat!
Jag tänkte börja dagen med att bara ta det lugnt. Ska ta en lång
härligt bad. Tänkte ta med min dildo in och fortsätta värma upp
fittan lite. Ska raka fittan så den är slät och fin tills ikväll.

Smörja in mig med mina nya krämer som luktar helt underbart. Köpte de förra veckan för att ha de till idag. Tänkte ta på mig den mest slampiga klänningen jag har i gardroben. Den där röda kortkorta med en riktig ordentlig uringning som får mig att känna mig sååå snygg. Tappat räkningen för länge sen hur många drinkar jag fått av massa kåta män som bara ville komma innanför den.

Ikväll ska jag nämligen träffa min kompis Sofia som jag inte träffat på ett år. Hon har bott i London i 1 år nu. Och ikväll ska vi leka. Har saknat hennes underbara fitta. Godaste fitta jag någonsin slickat. Vill sätta på henne så hårt. Känna hennes fasta härliga bröst i mina händer igen. Vill kupa dom och naffsa hårt i hennes enorma bröstvårter. Vi brukar kunna hålla på i flera timmar och eftersom hon varit utan fitta i 1 år så kommer det
gå vilt till. Ska över till henne så kommer nog spendera natten där. En hel natt full med massa tjejsex. Sitter nu här och är helt överkåt. Sitter och kollar både på porrfilmer och bilder på snygga tjejer på datorn och pullar mig med dildon. Blir så kåt av hur många snygga kvinnor det finns. Pullar så det nästan går för mig.

Gjorde för rolighetens skull en lista på de 5 snyggaste kvinnorna jag vet.
Nu ska jag fixa mig så jag är snygg för min dater . Lovar att berätta hur det gick, men så länge har ni listan. Håller ni med mig?

5. Audrina Patridge
4. Puma Swede
3. Kayla Ewell
2. Jenna Jameson
1. ???

 

Det här inlägget postades i Sex. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.