Vad tänder du på?

Hej alla kåtisar!

Idag har jag varit på jobbet mellan 7-15. Jobbar på en ganska stor restaurang här i Hässleholm och idag var jättemycket folk. Många snygga män och kvinnor =) Fick en hel del blickar kan jag berätta. Mmm..älskar verkligen att få mycket uppmärksamhet. Blir så kåt när jag ser hur någon klär av mig med blicken och verkligen trånar efter mig. Har ju hänt några gånger att man lockat med sig en beundrare in på toaletten för en snabbis under arbetstid. Jag har väldigt lätt för att bli kåt och kan aldrig hålla mig. Är lite busig så sett =)

Efter jobbet tog jag en riktigt varm och skön dusch. Efter duschen gick jag naken genom lägenheten till sängen och la mig under täcket. Började fundera lite på vad killar egentligen tänder på. Antar att det är väldigt olika. En del killar tänder kanske på tjejer med stora bröst. Precis som jag har =) En del gillar kanske tjejer som är lite mer oskyldiga.

 Jag älskar att förverkliga mäns fantasier. I verkligheten och även på telefon. Att få höra hur ni börjar andas lite tyngre när ni berättar era härliga fantasier. Hade varit jättehärligt att få höra er berätta om vad just ni tänder på så kanske jag berättar vad jag tänder på….

Det här inlägget postades i Sex. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.