Resa, längtar efter bus och att sola topless

Hej alla mina kåtisar. Gissa vad jag har gjort idag? Åkte in till stan idag och satte mig på ett mysigt fik med två tjejkompisar. Vi satt alla tre och pratade om hur tråkigt det var att sommaren var slut och hur kallt och tråkigt allt blivit. Då kom Jenny på en jättebra idé. Vi gick in till en resebyrå och nu är resan bokad. Den 22 setemtber åker jag , Jenny och Lisa till Kreta.

En hel vecka av sol, bad, shopping och så klart festande. Längtar tills jag kan ligga och sola vid stranden och havet. Toppless så klart =) Älskar hur alla kåta män kollar in mina stora silikon tuttsingar. Och som alltid när vi tre festar tillsammans kommer det gå vilt till. Tro mig.

Åker som sagt på torsdag så innan det vill jag passa på att ha så
många sköna stunder med er mina så kåtisar som möjligt. Kommer vara inloggad en hel del tills det så passa på att ringa mig för privat telefonsex. Kommer ju sakna alla era samtal där ni fullständigt kör slut på mig =)

Xoxo // Cindy


Det här inlägget postades i På gång här hos mig och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.