Sexfantasier och upplevelser

Idag har jag inte gjort så mycket. Har haft en lugn och skön söndag. Jag gick upp runt 10 och började dagen med en tur till gymmet. Körde på riktigt hårt och det var superskönt. Älskar som sagt att träna och hålla kroppen riktigt tight.

När jag kom hade jag börjat frysa lite så jag tog en lång varm dusch. Jag rakade mig mellan benen så nu är jag helt slätrakad. Tvålade in i kroppen riktigt ordentligt, lät tvålen löddra och bara njöt. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och har det riktigt skönt för mig själv. Ligger här med händerna under täcket och funderar på er. Nu har jag berättat en hel del om mina sexupplevelser och fantasier för er. Nu är jag sugen på att höra lite om vad ni har upplevt och era fantasier. Jag är en sån tjej som alltid vill prova nya saker, jag får aldrig nog och jag älskar att få uppleva en mans fantasier. Jag är öppen för allt så om du har några härliga sexupplevelser du vill berätta om eller en sexfantasi du vill prova så är det bara ringa mig på 08-505 22 341

Jag kommer ligga här i sängen naken, kåt och villig och vänta på dig…


Det här inlägget postades i Telefonsex och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.