Sommar, sol och korta klänningar

Hösten har kommit ordentligt här nere i Skåne. Alla de härliga sommarkvällarna med utefester, korta, tunna klänningar och härligt utomhussex är över. Kommer sakna alla kåta blickar man fick av män när man hade på sig den där korta halvtgenomskinliga klänningen.

Kommer speciellt ihåg en kväll när jag skulle på fest hos en av mina tjejkompis. Hon fyllde 20 och hade planerat en stor fest ute vid sommarstugan. Jag hade på mig min nyinköpta klänning. Det var en vit kort klänning som var lite lagom avslöjande att ha på sig på kvällen. Innan jag åkt hemifrån var jag superkåt och hade medvetet inte tagit på mig några underkläder.

När jag kom dit märkte jag snabbt att det nästan enbart var par som var där. Jag blev lite frustrerad för jag var ju sååå kåt. Jag pratade och drack med dom andra och försökte glömma min brinnande sexlust. Fram emot småtimmarna och kom det fram en tjej jag aldrig sett innan och började prata med mig. Hon blev snabbt ganska närgången och jag var inte sen att hänga på. Hon viskade i mitt öra att hon och hennes kille va riktigt kåta på mig. Hon pekade ut sin kille. Han satt en bit ifrån oss. Ganska tränad kille med rakat hår och den där lite ”bad ass” stilen jag älskar.

Vi smög oss iväg till bryggan och tjejen dök direkt ner mellan mina ben samtidigt som hennes kille började slicka henne. Vi höll på riktigt länge och smaka på varandras härliga fittsafter och när det gått för oss båda lyfte killen mig på alla fyra.

Tjejen ställde sig framför mig och jag fick slicka hennes genomblöta orgasm fitta samtidigt som hennes kille knullade mig stenhårt, nästan djuriskt bakifrån. Han nöp i mina styva bröstvårtor och smekte mina fylliga bröst. Jag kände hur han började andas tungt och skaka i hela kroppen. Han stönade till och fyllde upp mig djupt inne samtidigt som hans flickvän fick ännu en fontänorgasm rakt i mitt ansikte.

Vi låg tillsammans tätt hop en stund innan vi klädde på oss och började gå tillbaka till festen. Vi lovade hålla kontakten och göra om det snart…


Det här inlägget postades i Sexupplevelser och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.