Våt kväll

Har haft en riktig våt kväll. Och då menar jag inte bara vädret! Förra veckan när det regnade som värst och jag låg nerbäddad naken i min varma säng med datorn i knät så passade jag på att beställa lite nya sexleksaker. Har ju nästan kört slut på mina
gamla under alla härliga samtal mer er. Den nya kom igår så jag passade på att ringa min KK som jag träffar ganska ofta och han var jättesugen på att testa min nya leksak. Jag hade beställt ett vibrerande ägg.

Vi drog i alla fall ut på krogen. Jag gick in på toaletten direkt och satte mig ner och särade på benen så mycket som jag kunde. Jag förde in ägget med 2 fingrar långt upp i fittan och log för mig själv för jag visste exakt vad som väntade mig. Trodde jag. När jag kommit ut igen gav jag min KK kontrollen som styr mitt lilla egg. Vi gick bort till dansgolvet och jag blev snabbt uppvaktad av två lite äldre män runt 30-35 årsåldern. Dom dansade tätt in till mig och jag kände deras kåta kroppar emot min. Min KK satt hela tiden och kollade på mig från baren. Han hade kontrollen i handen och jag kände att han hade vibratorn på max.

Jag skakade i hela kroppen av välbehag och jag kände hur männens händer började leta sig innanför min klänning och ta mig både på fittan och mina stora härliga F-kupor. Ena mannen lät ett finger leta sig upp i min nu genomblöta fitta och jag kunde inte hålla emot
längre. Jag kom som jag aldrig kommit förr. Det bara rann ur mig. Vi fortsatte att dansa tillsammans och när kvällen var slut följde jag med männen hem.

Vi hade en vild och galen natt tillsammans och det bästa är att jag
inte ens vet deras namn!!! Jag kom precis hem ifrån dom nu. Ska ta en lång varm dusch. Sen ska jag bädda ner mig naken i sängen och vänta på att någon av er härligt kåtingar ringer, längtar efter telefonsex… Jag får aldrig nog!  Ring till mig på 08- 505 22 341 Xoxo Cindy


Det här inlägget postades i Sexupplevelser och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.